Oferă-le Copiilor Deltei, cadoul de ziua mea

Target
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În fiecare an, primesc multe mesaje de felicitare. Sute de mesaje de felicitare. Anul acesta, dacă în loc de un mesaj de felicitare ați dona 5 lei pentru Copiii Izolați din Delta Dunării, eu aș fi mai fericit.

Mă alătur astfel, campaniei Asociației NEOS și vă invit și pe voi să o faceți!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia NEOS

Apărarea și promovarea drepturilor tinerilor, reprezentarea, formarea și dezvoltarea personală și profesională, pe diferite domenii de interes: educațional, cultural, antreprenorial, social, psihologic, juridic, sportiv și de protejare a mediului, cât și promovarea valorilor prosociale prin implicarea în activități de voluntariat.

Scopul proiectului este de reducere a abandonului școlar. Copiii care provin din familii vulnerabile, vor avea posibilitatea să își continue studiile liceale sau să urmeze o școală de meserii, iar prin participarea la sesiuni de dezvoltare personală și orientare vocațională în carieră, vor putea să se cunoască mai mult pe ei.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

1 Donații

Anonymous

30 RON
Felicitări pentru implicare! Cat mai multe persoane să ți se alăture în acest demers! La mulți ani!
03 Aug 2022
Cristian Tanase : Asociatia NEOS